موضوع: طريقة عمل الجندوفلى الخميس 02 يونيو 2011, 12:56 pm
طريقة عمل الجندوفلى , طريقة عمل الجندوفلى , طريقة عمل الجندوفلى , طريقة عمل الجندوفلى , طريقة عمل الجندوفلى , طريقة عمل الجندوفلى , طريقة عمل الجندوفلى , طريقة عمل الجندوفلى ,
طريقة عمل الجندوفلى
يلا نبدا بسم الله
المقادير
كيلو جندوفلى ( بيكون احجام يعنى زى ما تحبى )انا استخدمت حجم متوسط شويه و رخيص جدا و الله 10 ج الكيلو حبة طماطم كبيرة مقطعة مكعبات بصلة كبيرة مقطعة قطع متوسطة ملح فلفل شطة فلفل اخضر مقطع و يا سلام لو يكون حراق عصير نص ليمونة عدد 2 فص توم كبير كوب ماء ربع كوب زيت او يزيد قليلا
الطريقة
هتغسلى الجندوفلى كويس جدا عشان الرملة اللى فيه *
هتحطيه فى صنية و تحطى عليه كل المقادير بتعتنا اللى فاتت
و متقلبيش تانى عشان قلب الجندوفلى ما يطلعش و تحطيه على النار و تقلبى عشان المكونات تمتزج ببعضه
( و خلى بالك هو هيفتح لوحدة فى السوه و اللى تلاقيها لسه مقفولة بعد السواه متفتحيهاش عشان بتكون مش سليمة
و دا مش بيبان الا بعد السوا يعنى تتخلصى منها ) و بعد ما يشرب ميته هيكون بالشكل ده و دوقى احلى جندوفلى و افتكرينى