طريقة عمل الفراخ , طريقة عمل الفراخ , طريقة عمل الفراخ , طريقة عمل الفراخ , طريقة عمل الفراخ , طريقة عمل الفراخ , طريقة عمل الفراخ , طريقة عمل الفراخ , طريقة عمل الفراخ , طريقة عمل الفراخ , طريقة عمل الفراخ المقادير: فرخه كبيره بيضه عاديه 3 او4 حبات فلفل رومى اخضر شرائح 3حبات طماطم شرائح 2بصله شرائح قطعة فحم ليمونه ،2كوب ماء وللتتبيله[ 2بصله مبشوره ،2ملعقه زبادى، زعتر ، ملح ،فلفل اسود ،بهارات ،جوزه الطيب ان وجدت] الطريقه بالتفصيل بصو ا ياحبيبى هنغسل الفرخه كويس جدا كالعاده طبعا انتوا اساتذه فى الموضوع ده المهم هنقطع الفرخه 4 او 6 قطع حسب الرغبه ونستخدم سكينه حاميه او مقص اسهل ونحضر التتبيله يعنى نبشر البصل ونضع عليه الملح والفلفل الاسود والبهار والزعتر اساسى (2ملعقه زبادى ورشه جوزه الطيب اختيارى) وبعدين نتبل الفرخه بالتتبيله كويس ونضعها فى كيس بلستك اوالصنيه اللى هتتبخيها فيها وتغطيها ببلستيك وضعيها فى الثلاجه من بالليل لازم تاخد رحتها فى التتبيله وممكن تضعيها فى الفريزر اسبوع اواكتر لغايه لما تحتاجيها هتبقى جاهزه وسريعه المهم خلاص اجى ثانى يوم ان شاء الله هترصى الفرخه وبعدين شرائح البصل وبعدين شرائح الفلفل الرومى وبعدين شرائح الطماطم وبعدين المايه ونعصر الليمونه ونغطيها ونضعها على النار حتى تتشرب المايه كلها وبعد كده نضعها تحت الشوايه بتاعت الفرن حتى تحمر وجينا للمهم بعد لما تطلع من الفرن نكون حطين قطعه الفحم على النار وبعدين نضعها فى الصنيه وبحته سمنه صغيره نطفى الفحمه ونغطى الصنيه كويس وبالهنا والشفا واللهى بجد تحفه تحفه تحفه
توقيع : Mai